BSO De Bengels

Kinderopvang Hengelo heeft binnen de locaties de Rammelaar, de Rakkertjes, de Wilbertschool en de Kuyperschool ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang.

Binnen locatie de Rammelaar hebben wij een BSO groep De Bengels. Deze groep is voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar. Op deze groep bieden wij voorschoolse opvang en naschoolse opvang aan.

Buitenschoolse opvang is vooral VRIJE TIJD voor kinderen. We stimuleren de kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante dingen te ondernemen.
Er zijn vrijwel altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden.

Er wordt dagelijks gezorgd voor een breed aanbod van activiteiten, zowel binnen als buiten. Er wordt regelmatig een uitstapje gemaakt.

De kinderen worden door de pedagogisch medewerksters opgehaald van school. Kinderen die van andere scholen moeten komen, worden gehaald door een taxi bedrijf. Het taxibedrijf werkt al jaren voor ons en het vervoer verloopt vrijwel probleemloos. Kinderen vinden het leuk en spannend om in een taxi te mogen zitten.

Onze voordelen

Iedere dag een bekend gezicht voor ouders en kinderen. Tijdens ziekte of verlof, altijd een vaste invalkracht.
Door pedagogisch medewerksters verzorgd thema met daarbij behorende workshops en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn dichtbij scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Wanneer een school verder van de BSO af ligt, wordt er een taxibedrijf ingeschakeld.
Thema gerichte activiteiten, laagdrempelig, ruimte om te ontwikkelen, aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.

De locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

[dc_social_wall id=”9161″]