BSO De Kanjers

Kinderopvang Hengelo heeft naast de locaties de Rammelaar en Rakkertjes ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang op locatie de Kanjers.

BSO de Kanjers is gevestigd in basisschool Dr. A. Kuyperschool. BSO de Kanjers biedt naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Buitenschoolse opvang is vooral VRIJE TIJD voor kinderen. We stimuleren de kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante dingen te ondernemen.
Wij streven er naar om altijd dezelfde pedagogisch medewerkers aanwezig om de kinderen op te vangen en te begeleiden. Bij ziekte, vakantie en overige verlofdagen, streven wij er naar om onze vaste invalkracht hiervoor in te roosteren.

Er wordt dagelijks gezorgd voor een breed aanbod van activiteiten, zowel binnen als buiten. Er wordt regelmatig een uitstapje gemaakt.

Onze voordelen

Iedere dag een bekend gezicht voor ouders en kinderen. Tijdens ziekte of verlof, altijd een vaste invalkracht.
Door pedagogisch medewerksters verzorgd thema met daarbij behorende workshops (door ons zorgvuldig uitgekozen externe partijen) en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn dichtbij scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Wanneer een school verder van de BSO af ligt, wordt er een door ons zorgvuldig gekozen vast taxibedrijf ingeschakeld.

Thema gerichte activiteiten, laagdrempelig, ruimte om te ontwikkelen, aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.

De locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

[dc_social_wall id=”9161″]