BSO De Rakkers

Kinderopvang Hengelo heeft binnen de locaties de Rammelaar, Rakkertjes, de Wilbertschool en de Kuyperschool ook de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang.

Voor locatie de Rakkertjes heet de BSO groep de Rakkers. Op deze locatie wordt zowel  voorschoolse opvang als naschoolse opvang aangeboden. De locatie biedt opvang aan voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Buitenschoolse opvang is vooral VRIJE TIJD voor kinderen. We stimuleren de kinderen in een gezellige en warme sfeer om leuke en interessante dingen te ondernemen.

Wij streven er naar om dezelfde pedagogisch medewerkers in te roosteren om de kinderen op te vangen en te begeleiden. Bij ziekte, vakantie en overig verlof, streven wij er naar om vast invalkrachten in te roosteren.

Er wordt dagelijks gezorgd voor een breed aanbod van activiteiten, zowel binnen als buiten. Er wordt regelmatig een uitstapje gemaakt.

Onze voordelen

Iedere dag een bekend gezicht voor ouders en kinderen. Tijdens ziekte of verlof, altijd een vaste invalkracht.
Door pedagogisch medewerksters verzorgd thema met daarbij behorende workshops (met door ons uitgekozen externe partijen) en uitstapjes. Feestdagen en bijzondere gebeurtenissen worden hierin meegenomen.
Onze BSO’s zijn dichtbij scholen gevestigd. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker op gehaald. Wanneer een school verder van de BSO af ligt, wordt er een door ons uitgekozen vast taxibedrijf ingeschakeld.

Thema gerichte activiteiten, laagdrempelig, ruimte om te ontwikkelen, aandacht voor ieder kind. De jongste kinderen krijgen de mogelijkheid te leren van de oudere kinderen.

De locatie

Foto’s interieur

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

[dc_social_wall id=”9161″]