Gratis peuterspelen!

In de maand Maart kunt u op maandagochtend en woensdagochtend gratis komen peuterspelen! Van 8.45 tot 12.15 uur is deze mogelijkheid in de Kuyperschool! Vanaf 4 maart 2019 mogelijk en maak kennis met het peuterspelen.

Nieuwe peutergroep in Dr. A. Kuyperschool

Vanaf heden is de peutergroep bij BSO de Kanjers geopend! In de Dr. A. Kuyperschool is naast de BSO de Kanjers ook de Peutergroep geopend. deze groep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. de groep is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 12.15 uur. U kunt zich inschrijven via de website of door telefonisch contact op te nemen met de afdeling planning via planning@kinderopvanghengelo.nl of 0575- 533 800.

Lentegroet maart 2018 Kinderopvang Hengelo

Op dinsdag 27 maart 2018 heeft Kinderopvang Hengelo haar jaarlijkse Lentegroet uitgebracht. Dit jaar gingen de kinderen en de pedagogisch medewerkers langs bij het zorgcentrum Bellinckborg aan de Sloetsweg. Ook radio en TV Hengelo waren hierbij aanwezig. Zij hebben er een mooie reportage van gemaakt. Bent u nieuwsgierig? Hier kunt u het filmpje bekijken :-).  

Alaaf! Carnaval 🙂

Alaaf! Alaaf! Alaaf! Wij gaan zaterdag 25 maart 2017 meelopen met de carnavalsoptocht van Hengelo! Komt u ook mee feesten? Tot dan! 🙂 

Opening nieuwe BSO!

Op dinsdag 12 april zal onze nieuwe BSO De Kanjers feestelijk geopend worden en zijn jullie van harte welkom. De kinderen hebben samen met kunstenares Lia van der Mast kunstwerken gemaakt en deze zullen ten toon gesteld worden. We zouden het erg leuk vinden om dit samen met jullie te vieren!! Dinsdag 12 april 2016 vanaf 16:30 uur. Tot dan! BSO De Kanjers Dr. A. Kuyperplein 14 7556 ET Hengelo 06 - 44 91 71 40

Pasen bij de Voedselbank

Op Goede Vrijdag 25 maart zijn we met de kinderen van Kinderdagverblijf de Rammelaar & Rakkertjes én de BSO's naar de voedselbank gegaan om paaseitjes te brengen voor Pasen. De kinderen mochten de paaspakketjes zelf in de bakken doen. Ze vonden het geweldig!

De lente is in aantocht

De zon begint weer heerlijk te schijnen. Lekker met de kinderen buiten spelen bij kinderdagverblijf de Rammelaar!!!

Nationale Voorleesdagen bij Kinderopvang Hengelo

Met de kinderen naar de boekhandel en het boek "we hebben er een geitje bij" gekocht. Ook hebben we de bibliotheek bezocht en met de kinderen een leuke voorstelling bekeken. En de burgemeester van Hengelo Dhr. Schelberg is bij ons op bezoek geweest en heeft voorgelezen.

Sinterklaasvreugde bij de Rakkertjes en de Rammelaar

De kinderen hebben samen met de mama's en papa's Sinterklaas gevierd bij onze kinderdagverblijven de Rakkertjes en de Rammelaar. En wat boffen... Sinterklaas kwam ook nog eens op bezoek samen met zijn Pieten. Iedereen heeft enorm genoten! Dank u wel en tot volgend jaar Sinterklaas.

[dc_social_wall id=”9161″]