Klachtenbeleid

Kinderopvang Hengelo wil goede service bieden. Dat geldt ook als ouders een klacht hebben. Het is van belang dat u het laat weten als u niet tevreden bent. Wanneer wij hiervan op de hoogte zijn, kunnen we naar een goede oplossing zoeken of aan verbetering werken.

Voordat de opvang en begeleiding van een kind van start gaat, vinden er twee gesprekken plaats met de ouders: een kennismakingsgesprek en een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden afspraken gemaakt met de ouders m.b.t. de wensen/behoeften van de ouders en hun kind. Ook worden ouders geïnformeerd over de voor hen relevante regels en procedures binnen Kinderopvang Hengelo. Ondanks goede informatie vooraf, afspraken over wensen, behoeften en regels, kunnen zaken anders gaan dan ouders willen of verwachten.

Iedere klant van Kinderopvang Hengelo heeft recht om een klacht in te dienen als de dienstverlening niet in orde is. Als een klant een klacht heeft kunnen twee wegen bewandeld worden: de interne en externe route. Intern houdt in dat de klant binnen Kinderopvang Hengelo gehoor tracht te vinden. Extern betekent dat de klant direct of na afsluiting van de interne route een externe instantie benadert. De klant kan hiervoor de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen benaderen.

In de Klachtenregeling Kinderopvang Hengelo  worden de doelstellingen en uitgangspunten beschreven. Tevens is de procedure opgenomen voor zowel de interne als de externe klachtenbehandeling.

 

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

Nieuwe peutergroep in Dr. A. Kuyperschool

Vanaf heden is de peutergroep bij BSO de Kanjers geopend! In de Dr. A. Kuyperschool [...]

Locatie de Rakkertjes tijdelijk Verhuisd!

In verband met de verbouwing is de locatie aan de Achterhoekse Molenweg tijdelijk gesloten! Vanaf [...]

Lentegroet maart 2018 Kinderopvang Hengelo

Op dinsdag 27 maart 2018 heeft Kinderopvang Hengelo haar jaarlijkse Lentegroet uitgebracht. Dit jaar gingen [...]

[dc_social_wall id=”9161″]