Peuterspelen

Binnen Kinderopvang Hengelo hebben wij een aanbod dat Peuterspelen heet. Peuterspelen is een opvangsoort binnen de uren van de reguliere dagopvang.

Kinderen in de leeftijd van 2.5 tot 4 jaar kunnen in de ochtend (8.45-12.15 uur) of de middag (13.00-15.30 uur) komen peuterspelen. Er is een gericht aanbod van activiteiten, toegespitst op het niveau van de ontwikkeling van het kind. Vanuit de VVE methode van Uk en Puk, worden de kinderen gestimuleerd op verschillende ontwikkelingsgebieden.
Voor het ochtenddagdeel geldt dat er een lunch bij in begrepen is. Samen met alle kinderen eten wij dan een boterham. Tijdens het middagdagdeel krijgen de kinderen sap en een tussendoortje.

Peuterspelen kunt u vergelijken met een peuterspeelzaal, alleen dan binnen een kinderdagverblijfgroep. Uw kind geniet van de voordelen zoals u gewend bent bij een peuterspeelzaal.
Peuterspelen valt onder de Wet Kinderopvang, waardoor u recht kan hebben op kinderopvangtoeslag. Als u wilt weten of u recht heeft op kinderopvangtoeslag, verwijzen we u door naar www.toeslagen.nl.

 

[dc_social_wall id=”9161″]