Reviews Rakkertjes

Vajèn heeft eerst 3 maanden bij een gastouder gespeeld, wanneer wij aan het werk waren. Na 3 maanden kwamen we er achter dat een gastouderopvang niet bij ons paste, we vonden het te huiselijk.

We hebben toen voor kinderopvang Hengelo gekozen. Vajèn is begonnen bij de Rammelaar, toen nog een gemixte groep. Dit beviel erg goed. Lieve, leuke en begripvolle leidsters, die ook nog eens goede tips geven als je vragen over de opvoeding hebt. Vajèn is met de nieuwe groepsindeling verhuist naar de babygroep. In het begin moesten we even wennen maar al gauw kwam er meer structuur, rust en duidelijkheid.

Vajèn heeft het elke keer weer erg naar haar zin. Ze is inmiddels gewend aan de leidsters en dat ervaren wij als zeer prettig. Ook bij deze leidsters kunnen wij onze vragen bespreken en denken ze met ons mee. Wij vinden het ook erg leuk dat Vajèn nu een volgleidster heeft en dat zij op huisbezoek komt. Altijd leuk om te horen hoe je kind het ervaart als jij er niet bij bent en dat de ontwikkeling ook in de gaten gehouden wordt.

Wat voor ons ook erg fijn is dat kinderopvang Hengelo flexibele opvangtijden biedt. Vajèn kan tussen 7-19 uur gebracht en gehaald worden, ideaal voor onze onregelmatige werktijden.  Een keer ruilen is ook geen probleem en altijd bespreekbaar.

Wij zijn dus zeer tevreden over de opvang die kinderopvang Hengelo biedt en het belangrijkste is dat onze dochter zich goed vermaakt en een leuke tijd heeft als wij aan het werk zijn.

Nicole, moeder van Vajèn

Waarom speciaal de BSO bij de Rakkers,(Bikkels) kinderopvang Hengelo? Nou omdat het:

  • Een warme deken is,
  • Een thuis gevoel geeft (kopje thee met koekje, soepstengel),
  • Een fijn team heeft,
  • Een plek is dicht bij de scholen in de wijk,
  • Een plek voor actie en voor ontspanning,
  • Een plek is waar onze jongste zoon van drie maanden naar de kinderopvang ernaast gaat.

Kortom een plek waar wij erg tevreden over zijn!

Ilse, moeder van Lex (BSO) en Abel (dagopvang)

Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar kinderdagverblijf de Rakkertjes. De leidsters zijn heel vriendelijk en goed opgeleid. De ontwikkeling van de kinderen wordt heel goed in de gaten gehouden. Aan ieder kind is een volgleidster gekoppeld waardoor ook de communicatie héél goed verloopt. Wij zijn zeer tevreden over dit kinderdagverblijf, een echte aanrader!

Susan, moeder van Stijn en Thomas
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”9161″]