Team BSO De Kanjers

JorienPedagogisch medewerkster
Mijn naam is Jorien Borghuis uit Haaksbergen en ik ben sinds November 2016 werkzaam bij de buitenschoolse opvang. Ik werk op dinsdag en donderdagmiddag bij BSO de Kanjers en in de vakanties kan je mij ook bij de rakkers tegenkomen.
Ik werk inmiddels alweer 13 jaar in de kinderopvang waarvan de laatste jaren op de buitenschoolse opvang en hiermee heb ik echt mijn doelgroep gevonden! Ik vind het heerlijk om de kinderen ’s middags met een kopje thee of ranja te ontvangen en te horen hoe ze de dag hebben beleefd. Bij de BSO moeten de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Zelf hou ik ervan om creatief bezig te zijn maar ik vind het ook erg leuk om buiten leuke spellen en wedstrijdjes te organiseren.
Al met al, Ik ga dagelijks met plezier naar mijn werk en ik sta op de BSO voor gezelligheid, ontspanning, creativiteit en samen lol maken
MecidePedagogisch medewerkster
Mijn naam is Mecide en ik werk op de buitenschoolse opvang de Kanjers.

Ik werk al jaren met jonge kinderen en haal hier mijn uitdaging uit. Ik heb de ervaring, kennis, liefde en creativiteit wat een pedagogische medewerker moet hebben. Daarnaast ben ik sociaal, geduldig, zorgvuldig, behulpzaam, verantwoordelijk en administratief gelegd.

Mijn hobby’s zijn knutselen met jonge kinderen, zingen en reizen.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

[dc_social_wall id=”9161″]